Centres Cívics Vic

NADAL SILVESTRE

Sortida per buscar a la natura elements decoratius

Quan s’apropen les festes de Nadal, molts de nosaltres pensem en com de decorar la nostra llar. Arbres de nadal, pessebres, llums, figuretes nadalenques, espelmes, centres de taula…

El consum en aquestes dates augmenta de forma significativa i, com a conseqüència, també la generació de residus. Tendim a comprar objectes nous, sense reflexionar primer si realment ens calen o no.

Crear ornaments nadalencs casolans és més fàcil del que sembla. En qualsevol bosc proper a casa es poden trobar materials amb els quals aconseguir una decoració nadalenca d’allò més original. Sempre respectant la natura, això sí.

Aquesta activitat consisteix doncs en una sortida per buscar a la natura la font d’inspiració per la decoració de casa els dies de Nadal.

Buscarem els materials que trobem al nostre entorn immediat, que ens permetin adornar la casa o el pessebre sense necessitat de comprar-los. Podem adornar casa nostra amb existents al bosc, respectant l’hàbitat natural, per tal que les nostres tradicions no vagin en detriment del medi ambient.

Nota: No serà un taller de manualitats, serà una sortida al bosc, així com també es donaran idees per decorar la casa amb els elements recollits.

Activitat guiada per Evarist March de https://naturalwalks.com/ca/

Inscriu-te!
Data
Monogràfic
Diumenge 12 de desembre
Horari
10 h – 12.30 h
Lloc
Punt de trobada per confirmar
Tallerista
Evarist March
Preu
10€

Venda on-line tancada