Centres Cívics Vic

PARLEM DELS NOSTRES SOMNIS

Desxifrar la informació que ens aporten per conèixer-nos millor

Els somnis es produeixen durant la nit en uns moments que el nostre cervell té la seva màxima activitat (fase REM-Rapid Eye Movements en àngles). Com que els nostres sentits estan desconnectats, l’activitat es deu, principalment, als estímuls interns. Podríem dir que és un missatge que el nostre inconscient envia al nostre conscient i que parla de coses molt variades i en un llenguatge a vegades molt enrevessat. El somnis ens poden fer de recordatori de temes que tenim pendents i que no afrontem. També ens poden aportar solucions imaginatives i creatives a problemes que no hem pogut resoldre. En molts casos els somnis ens posen cara a cara amb característiques pròpies que no volem acceptar.
 
En el treball amb els somnis des de la Gestalt, es proposa reviure el somni i identificar-nos amb cada element o personatge d’aquest, reconèixer-los com a propis per tal d’afrontar les responsabilitats que se’n derivin.

Els somnis parlen de nosaltres, de qui els somia. Jo sóc el director dels meus somnis, el guionista, jo trio els personatges que vull que hi surtin, jo trio els escenaris… Els somnis ens recorden coses que tenim pendents i que és important resoldre. També ens suggereixen solucions als nostres problemes i aspectes que tenim descuidats.

A càrrec de Josep Maria Cabra, psicòleg i terapeuta gestàltic, format en psicologia integrativa i treball en somnis.

Inscriu-te!
Cal registrar-se prèviament.
Consulteu el procediment.
Data del taller
Monogràfic
Dimecres 28 d’abril
Horaris
Dimecres
18h – 20h
Lloc
En Línia (Zoom)
Tallerista
Josep Maria Cabra.
Preu
8 €

Necessiteu obtenir accés per mostrar aquest contingut
Per poder veure aquest contingut, heu d’iniciar sessió