Centres Cívics Vic

PEIXOS AMB COR D’OCELL

Taller i llegenda

Fa molt i molt de temps, unes carpes koi nedaven entre les aigües del riu Groc de la Xina. Tots els peixos nedaven riu avall menys elles, que ho feien riu amunt, a contracorrent i salvant els diferents obstacles que anaven trobant: remolins, cascades i altres. Va ser tanta la seva obstinació, perseverança i resistència que un dia van aconseguir arribar al cim. En aquell últim i enlairat salt, les koi es van convertir en magnífics dracs. I d’aquí ve que a la Xina hi hagi una cascada dita “La porta del Drac”.

Cada infant crearà una carpa koi com la que s’explica en la llegenda. Cada peix amb cor d’ocell tindrà llum interna (LED) com a símbol de la lluminositat, saviesa i somni aconseguit amb esforç i determinació.

Un cop fetes les carpes, entre tots explicarem i representarem la llegenda.

Hi ha la possibilitat que els peixos amb cor d’ocell elaborats durant el taller es pengin al Festival de les Nits, a la Bassa dels Germans, il·luminant i brillant des del cel tot recordant que cal tenir coratge i no defallir en portar a terme projectes i somnis. Les podran recollir a posteriori.

Adreçat a infants a partir de 6 anys.

Activitat inclosa en el programa Tardes d’estiu de Vic.

Anna Obiols, artista visual. Amant de les històries que s’expliquen amb lletres i dibuixos. Autora de diversos llibres i àlbums il·lustrats.

Inscriu-te!
Data
Divendres 16 de juliol de 2021
Horaris
18 h – 20 h
Lloc
CCVIC Santa Anna (a l’aire lliure)
Tallerista
Anna Obiols
Preu
Gratuït (cal inscripció prèvia)

Venda on-line tancada