
RECEPTES AMB INGREDIENTS D’ESTRELLA
Plats d’autor
Eduard Aliberch ens porta noves receptes amb ingredients estrella i de proximitat com la tòfona, el porc… (caneló cruixent de perdiu amb ou i tòfona, crema de ceba amb cansalada, parmesà i tòfona…)
Treballarem amb productes locals, mimant els ingredients al màxim per aconseguir uns sabors potents i frescos. Agafant com a referència la cuina tradicional, buscarem capgirar les receptes amb tocs de fusió per aconseguir nous sabors i textures.
Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dimecres)
Del 2 al 30 de març de 2022
Del 2 al 30 de març de 2022
Horaris
2 grups
18.15 h – 19.45 h
20.15 h – 21.45 h
18.15 h – 19.45 h
20.15 h – 21.45 h
Lloc
CCVIC El Montseny
Format
Presencial
En cas de restriccions, es farà en línia.
En cas de restriccions, es farà en línia.
Tallerista
Eduard Aliberch
Preu
30€