Centres Cívics Vic

RITMES CARIBENYS EN PARELLA

Primers passos de salsa i bachata

La salsa és un conjunt de ritmes afro – caribenys fusionats amb jazz i altres estils. El seu naixement ha estat molt debatut, però se sap que procedeix d’una fusió que van dur a terme els negres al Carib quan van sentir la música europea per després barrejar-la amb els seus tambors. Aquest ball s’acompanya amb música rítmica i alegre, seguint una sèrie de passos que marquen el ritme.

La batchata és un gènere musical ballable originari de la República Dominicana, està considerat com un derivat del bolero rítmic, influenciat per altres estils com el so cubà i el merenga.

El moviment bàsic del ball és una sèrie de passos simples que produeix un moviment d’endavant cap enrere, o de costat a costat. Aquest pas bàsic es realitza amb 4 temps.

Recomanacions: Cal portar roba i calçat còmode.

El taller el portarà a terme Sebastià Ordeig, professor i ballarí professional. Campió d’Espanya en les especialitats estàndard (1995) i ball llatí (1997, 1998, 2001), de balls en parella.

Nota: tenint present el context de covid19 i essent un ball en parella, la inscripció es farà directament per parella i durant el taller mai es canviarà. Només s’ha d’inscriure una persona de la parella, tot i que alhora d’inscriure-us ja us demanarà el nom i cognoms de l’altra persona. El preu de 40€ inclou les dues persones.

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dijous)
Del 28 d’abril al 26 de maig de 2022
Horaris
2 grups
18.45 h – 20 h
20.15 h – 21.30 h
Lloc
CCVIC la Guixa
Tallerista
Sebastià Ordeig
Preu
40€ (la parella)