Centres Cívics Vic

RIU I DEIXA RIURE

Connecta’t al teu pallasso

Farem un tastet del món i la tècnica del ‘clown’ i ens introduirem en el seu llenguatge a través del joc, les emocions i les sensacions. Entendrem l’impuls i la pausa, el buit i la caiguda, l’error i l’encert, el focus i no focus.

Una sessió de dues hores amb reptes i amb un nen/a que portem dintre i que ja fa dies vol tornar a treure el nas. Un nas vermell. Amb una atenció especial al clown com a teràpia, a la mirada i l’escena, a l’escolta i el joc.

  • ‘Ser, sentir-se pallasso/a és viure en el moment present, AQUÍ I ARA’.
  • ‘Ser, sentir-se pallasso/a es comunicació en estat pur, de veritat, honest’.
  • Ser, sentir-se pallasso/a es deixar-nos veure des de el nostre essència, des de la nostra sorpresa constant i des de la nostra vulnerabilitat’.
  • ‘Ser, sentir-se pallasso/a es un camí que és llarg de recórrer, una cerca inesgotable a través del plaer del joc’.

IMPARTIT PER MONTSE GALOBARDES

Montse Galobardes és la pallassa La Filomena o Dra Tirita. Porta cursant i practicant clown des de l’any 2011 amb mestres com Maite Guevara (Bilbao), Jesús Gara (Escuela de August de Valencia), Lila Monti (Argentina), Bruna Calzada (La Rioja) o Aziz Gual (Mèxic).

El setembre de 2020 va estrenar l’espectacle Migo misma, en el qual interpreta un guió original propi. Ha donat classes a nens i nenes d’un centre cívic de Mèxic DF (Faro Escandón del Saber DEL SABER) per tractar problemàtiques com el ‘bullying’.

Com a voluntària fa pallassos d’hospital des de l’any 2014 i ha fet clown d’animació a la presó per dones de La Rioja.

Inscriu-te!
Dates del taller
1 sessió
2 de desembre (dijous)
Horaris
1 grup:
19.00 h – 21.00h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba (en cas de restriccions es farà en línia)
Tallerista
Montse Galobardes
Preu
10 €

Venda on-line tancada