Centres Cívics Vic

RIU I DEIXA RIURE

Connecta’t al teu clown

Taller per a persones fins a 150 anys.

Els primers dos mesos buscarem la mirada del clown de cada un dels assistents i despertarem totes les cèl·lules pallasses que tinguem. El darrer mes farem una introducció al pallasso d’hospital amb possibilitat de porta a terme pràctiques assistides.

Activitat orientada a treure la personalitat del clown de les persones participants a través del joc en llibertat, amb activitats lúdiques i de lliure disposició.

Guanyarem junts la por al ridícul i al fracàs amb l’ajuda de ‘la màscara més petitona del món’, controlarem les emocions i desenvoluparem la creativitat, la imaginació i la socialització.
Gaudirem per fi de l’aquí i l’ara jugant com mainada (els adults ens oblidem de jugar i és molt important poder estar amb contacte altra vegada amb el nostre nen/a que portem dins i que, inevitablement, hem d’amagar constantment.

Somriu! El teu pallasso ja ha fet la maleta per sortir a jugar!

La primera hora de cada sessió està dedicada a buscar la mirada del clown de cada participant amb diferents jocs pedagògics i pràctics fomentant la companyonia, l’autoestima i l’escolta, treballant les pors de cada participant.

La darrera part estarà dedicada a treballa l’espontaneïtat i l’alegria amb l'”IMAGINARIUM”, vivint cada sessió com una aventura nova.

MATERIAL NECESSARI
1 – Roba còmoda.
2 – Nas de pallasso, preferible amb lliga elàstica
3 – Cada classe caldrà portar alguna cosa diferent de casa (allò més ridícul de nostre armari).
4 – Actitud positiva.

TALLERISTA
El meu nom es Montse Galobardes i la meva pallassa es diu Ladyminuta o ‘espirulinao espirulina’.

Porto cursant i practicant clown des de l’any 2011 amb mestres com Maite Guevara (Bilbao), Jesús Gara (Escuela de August de Valencia), Lila Monti (Argentina), Bruna Calzada (La Rioja) o Aziz Gual (Mèxic).

Sóc educadora d’hospital i ‘médica de la risa (dra. tirita)’. Faig pallassos d’hospital des de l’any 2014 com a voluntària.

He donat classes a nens i nenes d’un centre cívic de Mèxic DF (Faro Escandón del Saber DEL SABER) per tractar problemàtiques com el ‘bullying’. Voluntària clown d’animació a la presó per dones de La Rioja.

Vine amb mi a divertir! Vine amb mi a divertir–te!

Inscriu-te!
Dates del taller
9 sessions
23 de gener- 26 de març
(dijous 6 de febrer no hi ha sessió)
Horaris
Dijous (2 grups)
de 18:30 a 20h
de 20:15 a 21:45h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Tallerista
Montse Galobardes
Preu
35 €