SERIGRAFIA FEMINISTA

Taller especial monogràfic

En motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre), us oferim un seguit d’activitats que volen reflexionar sobre el nostre rol i la nostra societat.

En aquest taller monogràfic, organitzat per l’Oficina tècnica d’igualtat de gènere i LGTBI (VicDones – SIAD Osona), aprendrem a serigrafiar sobre tela, paper i altres suports, mentre explorem i qüestionem el sistema sexe-gènere establert. Partint d’imatges representatives de personatges històrics rellevants, de condicions diverses quant a fenotip, edat, capacitat, classe i identitat sexual i de gènere, i d’imatges complementàries d’objectes personals quotidians, establirem patrons de joc a través dels quals compondrem diferents peces artístiques. Tractarem de fer performance del gènere del personatge i donar lloc a espais de reflexió entorn d’això.

Activitat que forma part de l’Itinerari feminista del programa Propostes dels CCVIC, juntament amb el taller Explorem la masculinitat (CCVIC Serra-de-senferm) i amb la xerrada de la sexòloga Elena Crespi: Viure la sexualitat sense estereotips (CCVIC Can Pau Raba).

Inscripcions pendents d’obertura
Data del taller
Sessió monogràfica
13 de novembre
Horari
de 18h a 21h
Lloc
CCVIC Plaça d’Osona
Talleristes
Embrutafils i Madame Tornado
Preu
Gratuït. Cal inscripció prèvia.