Centres Cívics Vic

SÒL PELVIÀ

Consciència del to muscular, desequilibris, sensibilitat i exercicis de Kegel

El sòl pelvià, tot i ser una de les parts més importants del cos femení, és el gran desconegut. Es tracta del conjunt de músculs i lligaments que es troben a la base de la pelvis. Tenint en compte on està situat, la seva funció principal és la de mantenir subjectes i estables l’aparell digestiu, l’urinari i el reproductor. Per tant, el sòl pelvià també s’encarrega, entre altres coses, de controlar la continència urinària i rectal. I és aquí on comencen la majoria de problemes relacionats amb la pèrdua d’aquest tipus de deposicions i fluids.

En aquest monogràfic coneixerem exactament què és, on és, com es debilita i quins problemes poden derivar-se del seu deteriorament. A més aprendrem a avaluar el propi to muscular, la força i la flexibilitat perineal. També aprendrem exercicis de tonificació i enfortiment i a integrar hàbits saludables per mantenir-lo en forma.

Apte per a totes les dones de totes les edats!! 

A càrrec d’Anna Sors, fisioterapeuta i postgraduada en l’especialització de Rehabilitació del Sòl Pelvià en Ginecologia i Obstetrícia

Inscriu-te!
Data del taller
MONOGRÀFIC
Divendres 27 de maig de 2022
Horari
18.30 h – 20 h
Lloc
CCVIC Serra-de-senferm
Tallerista
Preu
8€

Venda on-line tancada