Centres Cívics Vic

TAITXÍ A LA PLAÇA MAJOR

A l’aire lliure

Com ja és tradició, despertarem el dia de Sant Miquel a la Plaça Major de Vic amb una sessió de taitxí a l’aire lliure, amb l’harmonia i els moviments suaus d’aquesta art marcial xinesa.

Serà una activitat única i una manera de gaudir de l’emblemàtica plaça quan encara hi ha silenci i les primeres llums del dia comencen a il·luminar les façanes.

El taitxí, també anomenat taitxitxuan, és una art marcial d’origen xinesa coneguda pel seus beneficis per a la salut. És apte per a persones de qualsevol edat i condició física.

Es basa en els principis taoistes i es coneix pel seu conjunt de moviments lents, suaus i sense pauses, connectant amb l’instant present. La lentitud dels exercicis permet concentrar-se en el moviment, incrementar el coneixement del propi cos, calmar la ment i treballar la paciència, l’autodisciplina i l’esforç.

Donat que es tracta d’una activitat d’entrada lliure, totes les persones que us agradaria participar cal que vingueu directament a la plaça major a les 8 del matí. No cal inscripció prèvia

A càrrec de Xevi Riera de L’Indret.

Inscriu-te!
Dates del taller
Dimarts dia 5 de juliol de 2022
Horari
8 h – 9 h del matí
Lloc
A la Plaça Major de Vic
Preu
Gratuït, Entrada lliure