Centres Cívics Vic

TAITXÍ A PLAÇA

Com ja és tradició, encetem el programa amb una sessió de taitxí a l’aire lliure. Despertarem el dia de Sant Miquel a la Plaça Major de Vic, amb l’harmonia i els moviments suaus d’aquesta art marcial xinesa.

Sens dubte serà una activitat única i una manera de gaudir de l’emblemàtica plaça quan encara hi ha silenci i les primeres llums del dia comencen a il·luminar les façanes.

El taitxí, també anomenat taitxitxuan, és una art marcial d’origen xinesa coneguda bàsicament pel seus grans beneficis per la salut. És apte i beneficiós per a persones de qualsevol edat i condició física.

Es basa en els principis taoistes i en coneixements terapèutics. També és un mètode d’autodefensa sofisticat i subtil per dominar la força a través de la suavitat. Es coneix pel seu conjunt de moviments lents, suaus i sense pauses, connectant amb l’instant present i deixant que el “shen” condueixi el cos i les seves accions. La lentitud dels exercicis permet concentrar-se en el moviment, incrementar el coneixement del cos, calmar la ment i treballar la paciència, l’autodisciplina i l’esforç. Amb un temps de pràctica suficient es redueixen les tensions mentals i físiques i s’aconsegueix un grau més alt d’equilibri físic i emocional.

A càrrec de Xevi Riera de L’Indret

Inscriu-te!
Data
5 de juliol / de 8h a 9h del matí
Lloc
Plaça Major de Vic
Preu
Proposta gratuïta!
Cal inscripció prèvia!

Venda on-line tancada