Centres Cívics Vic

TALLER PASSAPORT AL JAPÓ!

Taller de cuina infantil

En aquest taller descobrirem com la creativitat i la cuina tenen moltes coses en comú, convertint la cuina en un espai on elaborem creacions artístiques i culinàries a la vegada que explorem els aliments de manera sensorial, observant els colors, els sabors, les textures i les possibilitats que ofereixen.

Aquest és un taller que s’inspira en els mètodes pedagògics actuals i en el design thinking. Hi podreu trobar enigmes, jocs i descobriments que s’aniran desvelant a mesura que avança la recepta. Utilitzant el design thinking, es crea un viatge creatiu i sensorial que permet intercanviar idees, analitzar-les, prioritzar-les i escollir les millors solucions per a cada repte i moment. Es tracta d’afavorir de manera
global i col·laborativa la resolució de problemes, el treball en equip, l’intercanvi d’idees i l’organització de processos, entre altres. La cuina i l’art ofereixen múltiples oportunitats pràctiques per potenciar habilitats socials i cognitives, autonomia, confiança i creativitat.

Adreçat a infants entre 7 i 12 anys (sense acompanyament dels pares o tutors).

Activitat inclosa en el programa Tardes d’estiu de Vic.

A càrrec de The Broccoli Tribe, un projecte ideat per la Queralt i la Núria, dues germanes bessones que combinen la passió per l’educació i les ganes de crear materials i experiències inoblidables. Segons elles “a The Broccoli Tribe les receptes mai van soles: personatges, històries, contes, viatges, accidents a la cuina, acompanyen als nens i nenes en un món d’aventures culinàries inoblidables. No ens agraden les coses avorrides, a vegades si cal, fem una mica de teatre. A cada KIT us presentem una nova aventura”.

Inscriu-te!
Data
Dilluns 12 de juliol de 2021
Horari
17 h – 18.45 h
Preu
Gratuït (cal inscripció prèvia)

Venda on-line tancada