Centres Cívics Vic

TXIKUNG

Fermesa i força, desbloqueig i fluïdesa

El Qi gong és una pràctica de moviment i de postures estàtiques que pot fer tothom, en qualsevol lloc i a qualsevol edat. Aquestes sèries de moviment i postures estàtiques es poden aprendre de forma fàcil i es poden practicar sempre per seguir aprofundint en el seus beneficis.

El Qi gong ens aportarà fermesa i força, desbloqueig i fluïdesa, vitalitat i harmonia.

La seva pràctica fa que augmenti la quantitat i la qualitat de l’energia vital que tots tenim per viure. Ens dona arrelament, estabilitat i equilibri, desbloqueja els meridians energètics, eliminant l’energia que ha quedat estancada i desgastada, i deixa que una energia renovada, més refinada i de més qualitat, circuli i flueixi per tot el cos.

El benefici que ens aporta el Qi gong és poder cultivar la nostra salut per nosaltres mateixos, de forma fàcil i accessible. És un treball excel·lent de prevenció per a gaudir de bona salut i alhora permet recuperar-se i millorar quan hi ha dolències.

De bracet d’aquest treball que ja hem explicat en el paràgraf anterior, el Qi gong també fa que ens fixem amb la nostra intenció. Ens proposa que mirem de seguir aquesta idea: substituir mil pensaments per un pensament.

Això és, posar una intenció clara i concreta que acompanya i dóna sentit al moviment o postura que s’està fent en aquell moment.

Així doncs, l’habilitat en el moviment, la postura, i la intenció que ens proposa el Qi gong creen un entramat dins nostre que ens harmonitza el cos, la ment i l’esperit; 3 conceptes que en realitat conformen una sola unitat. Aquesta harmonització ens aporta pau i serenitat i ens facilita entrar en un estat meditatiu.

Cal portar roba i calçat còmode.

A càrrec d’Agnès Capell, mestre de Qi gong. Formada al Centre Wudang

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dimecres)
14, 21 i 28 d’abril. 5 i 12 de maig
Horaris
Dimecres
10h – 11:15h
18h – 19:15h
Lloc
Presencial a l’aire lliure
(jardí de Can Pau Raba)
Tallerista
Agnès Capell
Preu
20 €