Centres Cívics Vic

UN NADAL DIFERENT

Eines de gestió emocional per a sobreviure a aquestes festes

Sents la paraula Nadal i se’t posen els pèls de punta? El que t’agradaria quan arriba aquesta època és amagar-te sota terra i no tornar a sortir fins al 10 de gener? No ets l’única persona que se sent així!

Aquesta càpsula formativa vol generar i compartir eines i recursos interns per sobreviure al Nadal, especialment aquest any amb la situació associada al COVID, i trobar la nostra manera de gaudir aquests moments de l’any.

L’època nadalenca pot portar associats sentiments contradictoris. Al carrer ja comencen a haver-hi signes visibles que ja s’acosten aquestes dates: figures de Pare Noel somrients, llums de colors i garlandes brillants. Pot ser que els sentiments que se’ns despertin internament no s’adeqüin a aquest esperit i en canvi, siguin de tristesa, de ràbia o de por. Les situacions poden ser diverses: ja sigui per la mort d’una persona estimada, per la distància amb les persones amb qui voldríem passar aquests dies, per la solitud, per l’exposició a possibles conflictes al voltant de la taula, o perquè ens toca trobar-nos amb qui ens ha causat dany. Així, aquest moment d’aparent celebració esdevé un moment d’angoixa. Aquest any, a més a més, s’hi afegeix la situació de pandèmia i es cobra una importància especial atendre les emocions, la salut mental. I poder veure com fer front a aquesta situació connectant amb els recursos.

OBJECTIUS

  • Reduir la sensació d’aïllament i augmentar el benestar emocional.
  • Conèixer més què ens activa internament aquesta època i com ha influït la COVID.
  • Desenvolupar eines per crear recursos interns.
  • Compartir experiències similars amb altres persones i crear comunitat.

A càrrec de Fil a l’agulla.

Sessió participativa via Zoom – Inscripció prèvia

Dates del taller
1 sessió
14 de desembre
Horaris
Dilluns
de 18:30 a 20:00 h
Lloc
En línia
Tallerista
Fil a l’agulla
Preu
Activitat gratuïta
Necessiteu obtenir accés per mostrar aquest contingut
Per poder veure aquest contingut, heu d’iniciar sessió