Centres Cívics Vic

WORKSHOP DE CANT CORAL

La veu, l’instrument més natural

La música és un dels llenguatges artístics més potents i alhora més propers que tenim al voltant. Amb la música podem expressar i transmetre un gran ventall de colors, emocions i sentiments diferents que, sovint, podem reconèixer fàcilment i que ens ajuden a connectar amb aquestes idees i aquests espais que la música crea.

El cant coral ens permet ajuntar-nos amb altres persones i crear música conjuntament amb l’instrument musical més natural i proper de tots: la nostra pròpia veu. En aquest taller explorarem la nostra veu a través d’escalfaments rítmics i melòdics, construirem harmonies musicals amb la resta de cantaires, i treballarem algunes tècniques del cant coral a través del muntatge de peces a dues hi ha tres veus diferents.

El taller està enfocat a un nivell introductori i està pensat tant per a aquelles persones que tenen algun tipus de coneixements musicals, com per a aquelles persones que vulguin descobrir el cant conjuntament amb altres veus. No és necessari tenir coneixements teòrics de música o saber llegir partitures, ja que l’aprenentatge de les peces a treballar es farà per imitació.

A càrrec de Joan Casas Roma ,

Director de la Coral Contratemps, de Sant Hipòlit de Voltregà

El monogràfic es porta a terme al CCVIC Santa Anna.

Inscriu-te!
Dates del taller
Monogràfic
dissabte 11 de març de 2023
Horaris
10h – 13h
Lloc
CCVIC Santa Anna
Tallerista
Joan Casas Roma
Preu
10€

Venda on-line tancada