Centres Cívics Vic

ZUMBA

Ball cardiovascular amb música

Aquesta primavera tornem a programar un taller de zumba.

Aquesta activitat és una modalitat esportiva creada el 1994 pel ballarí Beto Pérez. Es tracta d’una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins.

Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories.

Taller de balls amb música variada i amb força influència llatina. En aquest taller ens movem a ritme de diferents estils musicals d’arreu del món i de diferents dècades. Cada cançó té una coreografia única i fàcil d’aprendre; podem ballar des de rock, reggaeton, salsa, batxata, merengue, sardana, reggae, flamenc, banghra, cúmbia, country, swing, pop, rock’n’roll, etc. La sessió s’adapta al nivell físic de cada persona, des de principiants a persones amb més condició física. És una classe perfecta per persones que vulguin aventurar-se al bonic món del ball aeròbic, sense preocupar-se massa per executar un ball tècnicament perfecte, sinó que més aviat l’enfocament està a fer treball cardiovascular i de coordinació, alliberar estrès, guanyar confiança i, sobretot, divertir-se!

Les classes tindran una durada de 60 minuts

Material: Les persones participants han de portar roba còmoda d’esport, sabates esportives i una ampolla d’aigua.

Inscriu-te!
Dates del taller
10 SESSIONS / DIJOUS
Del 18 d’abril al 20 de juny de 2024
Horaris
De 18.30 h – 19.30 h
De 19.30 h – 20.30 h
Lloc
CCVIC La Guixa
Tallerista
Amanda Ruiviejo
Preu
39€
Inclusivitat
Taller adaptable. En cas de diversitat, demaneu informació ampliada al centre cívic.