
FINALITZA EL TALLER “CUINA D’APROFITAMENT CREATIVA”
El taller forma part de les Activitats per la Campanya contra el malbaratament alimentari, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i Suma’t al Zero.
Ahir dijous va finalitzar el taller de “Cuina d’aprofitament creativa” el qual ha anat a càrrec de Ruben Giró, autor del blog de cuina Catacuina. Durant 5 dijous, en horari de matí i també de tarda, hem après a elaborar receptes creatives i fàcils a partir d’aquelles sobres de menjar que queden a la nevera. Algunes de les receptes que s’han elaborat són: strudel de poma i pera, hamburgueses de llenties i arròs, canelons reciclats amb fulla de col, púding, frittata…
Durant aquest trimestre els Centres Cívics hem ofert i continuem oferint tallers i monogràfics, la majoria d’ells de forma gratuïta, els quals formen part de les Activitats per la Campanya contra el malbaratament alimentari i la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 20 al 28 de novembre.
Gràcies a tots i a totes per la vostra participació.
