Centres Cívics Vic

FINALITZA EL TALLER “CUINA D’APROFITAMENT CREATIVA”

El taller forma part de les Activitats per la Campanya contra el malbaratament alimentari, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i Suma’t al Zero.

Ahir dijous va finalitzar el taller de “Cuina d’aprofitament creativa” el qual ha anat a càrrec de Ruben Giró, autor del blog de cuina Catacuina. Durant 5 dijous, en horari de matí i també de tarda, hem après a elaborar receptes creatives i fàcils a partir d’aquelles sobres de menjar que queden a la nevera. Algunes de les receptes que s’han elaborat són: strudel de poma i pera, hamburgueses de llenties i arròs, canelons reciclats amb fulla de col, púding, frittata

Durant aquest trimestre els Centres Cívics hem ofert i continuem oferint tallers i monogràfics, la majoria d’ells de forma gratuïta, els quals formen part de les Activitats per la Campanya contra el malbaratament alimentari i la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que tindrà lloc del 20 al 28 de novembre.

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació.