Centres Cívics Vic

INFORMACIÓ: ACTIVITAT ALS CCVIC DURANT ELS MESOS DE JUNY, JULIOL I AGOST.

No es fan cessions d’espais i només acollim el programa Més Nits (del 5 al 19 de juliol) i activitats excepcionals.

INFORMACIÓ GENERAL

Els Centres Cívics de Vic (CCVIC) us informem dels usos previstos dels nostres espais durant els mesos de juny, juliol i agost:

  • No es cedeixen espais. Aquesta mesura afecta tant a les cessions a entitats que fan ús dels CCVIC de forma habitual com a possibles noves demandes.
  • Portem a terme les activitats del programa Més Nits (5 al 19 de juliol) organitzades pels CCVIC en col·laboració amb el Festival Nits de cinema oriental.
  • De forma puntual es poden acollir activitats organitzades per altres àrees de l’Ajuntament de Vic o activitats excepcionals (com, per exemple, els acaptes de sang que s’han portat a terme el mes de maig).

L’objectiu de l’Àrea de Cultura és reactivar les cessions d’espai a partir del setembre, sempre que la nova situació ho permeti i adaptant totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries.

Revisarem i actualitzarem tota la informació si les mesures dictades així ens ho demanen.

Els CCVIC tenim moltes ganes de retrobar a totes les entitats i persones que feu que siguem un espai de relació dels veïnats de la nostra ciutat.

PROGRAMA MÉS NITS

Del 5 al 19 de juliol organitzem el programa d’activitats de cultura oriental previ al Festival Nits amb totes les mesures sanitàries requerides.

Inscripcions

  • Cal inscripció prèvia a totes les activitats.
  • Termini: del 25 de juny al 3 de juliol. S’obren el dia 25 de juny a les 10h. Es tanquen el dia abans de portar a terme cada activitat.
  • En línia a centrescivics.vic.cat. Presencials del 25 de juny al 3 de juliol (fora d’aquest termini amb cal cita prèvia).
  • Durant el període d’inscripció us atendrem en horari de 10 a 13h del matí i de 16h a 18h de la tarda, al telèfon i al correu de cada CCVIC, excepte al CCVIC Santa Anna en el qual no hi haurà atenció al públic.
  • Per oferir-vos les màximes garanties, informarem a totes les persones inscrites de mesures sanitàries i d’higiene que cal seguir.

CONTACTE

Us recordem les mesures per la Fase de Nova Realitat: