Centres Cívics Vic

JOGUINES SENSE FRONTERES

Joguines, intercanvi, solidaritat.

Al CCVic Santa Anna hi ha un dels magatzems de Joguines sense Fronteres, una associació sense ànim de lucre que ajuda al desenvolupament emocional i cognitiu dels nens i nenes en situació de desavantatge social, proporcionant espais de joc i joguines de caràcter no bèl·lic amb la finalitat que els nens i nenes es diverteixin, juguin i estiguin alegres.

Al CCVic, cada dimecres durant tot l’any, els voluntaris i voluntàries revisen, ordenen i classifiquen tota mena de joguines: per estrenar, quasi noves o usades. Les quals gràcies a l’esforç de l’organització i la generositat dels donants tindran una nova vida a les mans d’altres infants.

L’espai i els mitjans dels que disposem són molt limitats, per això és molt important que abans de fer-nos arribar una joguina es valori si aquesta pot tenir un segon ús o si malauradament ha d’anar a la deixalleria. Per poder donar una joguina cal que aquesta estigui en bon estat i que tingui totes les peces, ja que sinó difícilment es podrà donar a cap infant.

Demà dimecres 4 de desembre 2019, una de les 4 jornades anuals de repartiment. El dia esperat per totes i tots!.

Cap nen i nena sense joguina!.Si tens una joguina en bon estat que ja no utilitzeu a casa pots escriu-re a joguinesvic@gmail.com o trucar a 618 097 669 i 630 432 529.