Centres Cívics Vic

LA PRÈVIA DEL MEDIEVAL

De l’1 al 4 de desembre a diferents espais de la ciutat

De l’1 al 4 de DESEMBRE de 2022 es començarà a respirar edat mitjana amb un conjunt d’activitats culturals que es portaran a terme amb l’objectiu de reforçar el vincle entre la ciutadania i la identitat medieval de Vic.

Des de l’Ajuntament de Vic i el MEV, Museu d’Art Medieval s’ha liderat aquest projecte per posicionar, promoure i posar en valor el patrimoni medieval de la ciutat. El resultat són més de vint activitats gratuïtes, adreçades a tots els públics que es centren en diferents temàtiques relacionades amb l’època medieval.

Els Centres Cívics col·laborem amb dues activitats. La primera és el taller de ‘Cal·ligrafia medieval’ que es portarà a terme el dissabte 3 i el diumenge 4 de desembre en horari de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h. L’activitat anirà a càrrec d’Oriol Miró i tindrà lloc a l’Escrivania de la Catedral de Vic. És un taller gratuït, però amb places exhaurides.

Els ‘jocs de taula’ són la segona activitat que tindrà lloc al CCVIC Joan Triadú el diumenge 4 de desembre, en horari de 10 h a 14 h. Aquesta és una activitat familiar per conèixer més sobre el món medieval tot jugant! A La Plaça també hi haurà jocs gegants de l’època.

Podeu consultar el programa de La Prèvia del Medieval