Centres Cívics Vic

MÉS NITS! ALS CENTRES CÍVICS DE VIC: 20 ACTIVITATS DE CULTURA ORIENTAL DEL 27 DE JUNY AL 17 DE JULIOL

Els Centres Cívics de Vic i el Festival Nits de cinema oriental presentem el programa Més Nits, un conjunt d’activitats de cultura oriental que es porten a terme del 27 de juny al 17 de juliol, durant les setmanes prèvies a la 19a edició del certamen que es porta a terme del 19 al 24 de juliol. En el programa hi col·laboren la Universitat de Vic, el Hong Kong Economic and Trade Office i Korea en Barcelona.

Més Nits!

Pel que fa als continguts, tenen lloc activitats de temàtiques i formats diversos, centrades en manifestacions culturals de països d’arreu d’Àsia:

  • Un viatge de 40 anys a l’Índia’ sobre les experiències del vigatà Jordi Casadevall al gegant asiàtic i ‘’L’enigma de Corea del Nord’, a càrrec de Marc Bernabé, són les xerrades incloses al programa.
  • En aquesta edició, com a novetat, es porten a terme projeccions al remodelat Espai ETC. Dos cinefòrums: ‘Comiats’ amb la professora de la UVic – UCC Núria Gorchs i ‘Karate Kid’ amb el director de cinema Albert Ventura. També es projecten dues sessions d’homenatge a l’actriu Anita Mui, amb la pel·lícula ‘Rouge’ i una sessió doble amb ‘Moon Warriors’ i ‘Saviour of the Soul’.
  • S’oferten 7 tallers: Jin Shin Jyutsu (benestar), la cuina dels 5 elements (gastronomia), kokedamas (art floral), K-Pop (ball), bàtik (artesania), moxibustió (benestar), sumi-e i shodo (manualitat) i ramen (gastronomia).
  • La mainada té dues activitats especials al Més Nits!: Tigre amb cor de lleó, un conte i taller familiar, amb Anna Obiols, i Llibret amb imatges estampades i haikus, amb Marta Esmarats.
  • Com és ja és tradicional, el dia de sant Miquel dels Sants, despertarem a la plaça Major amb una sessió a l’aire lliure de taitxí.
  • A partir del 6 de juliol el CCVIC El Montseny acull l’exposició ‘Katakali-Kalikata’, de l’il·lustrador vigatà Ernesto Carratalá .
  • Aquesta edició del programa Més Nits arribarà també a la Bassa dels Germans Maristes durant el Festival Nits de cinema oriental, amb dues actuacions a càrrec de Est Crew (exhibició de ball K-Pop) i Younenki Music (versions de cançons d’anime).

Inscripcions
Les inscripcions s’obren el dilluns 20 de juny a les 16 h, tan de forma presencial com en línia a centrescivics.vic.cat. De forma presencial es poden fer inscripcions als Centres Cívics de Vic, els dies feiners, de 16 h a 20 h.

Informació
La informació ampliada de cadascuna de les activitats es pot trobar a centrescivics.vic.cat.

Programa
Descarregueu el programa (arxiu pdf).