Centres Cívics Vic

NOVETAT! PROGRAMA D’HIVERN DELS CENTRES CÍVICS DE VIC

L’oferta cultural de gener a març inclou una cinquantena de tallers de diverses sessions i formats.

Els Centres Cívics de Vic presentem el programa d’activitats d’hivern que es portarà a terme entre els mesos de gener i març del pròxim 2022.

Una programació que concentra l’oferta en els emblemàtics tallers de CCVIC però on també hi trobarem algunes xerrades i col·laboracions amb entitats i amb d’altres equipaments culturals, com és el cas de VicJove, que aporta un seguit de tallers monogràfics de la seva programació en diversos centres cívics, adreçats al públic juvenil.

També destaquen els tallers d’Interpretació i creació teatral a càrrec de l’Aula Pedagògica d’Arts Escèniques de l’Institut del Teatre que es portaran a terme als centres cívics de La Guixa i Can Pau Raba. Formen part d’un projecte de formació, acompanyament i sensibilització teatral a nivell de ciutat que impulsa l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vic.

Una formació de base, comunitària, que vol aprofitar, per una banda, l’especialització en teatre de Can Pau Raba, i per l’altra, la tradició de grups de teatre amateur que al llarg dels anys s’han desenvolupat als dos centres. Cada curs tindrà una durada de 20 sessions, amb la possible exhibició d’un espectacle final al juny.

Pel que fa als continguts de la resta de tallers i monogràfics, segueixen les línies temàtiques de cada centre cívic: música, tecnologia, salut i benestar, art, artesania, manualitats, dansa, natura, esports, cuina, teatre, idiomes, comunicació… Com ja és habitual, tallers clàssics com ioga o aquarel·la conviuran amb d’altres de temàtiques inèdites o poc freqüents. Per exemple, cuina senegalesa, treball amb cuir o spinning.

Com a xerrada destacada, comptarem amb la presència d’Isaac Peraire, director de l’Agència de Residus de Catalunya, al CCVIC Serra-de-senferm, on les últimes temporades s’hi han portat a terme diverses activitats entorn de la sostenibilitat, la gestió de residus i el canvi climàtic. S’emetrà també per Youtube al canal dels Centres Cívics de Vic, on s’hi podran trobar altres actes gravats.

Consulteu els tallers i monogràfics agrupats per les línies temàtiques de cada centre cívic:

INSCRIPCIONS

  • Les inscripcions s’obren el dilluns 10 de gener a les 16 h i quedaran obertes fins el dia abans de l’inici de cadascuna de les activitats.
  • Es poden fer inscripcions en línia a la pàgina web centrescivics.vic.cat.
  • De forma presencial, l’horari especial d’inscripcions als CCVIC és:
    • 10 de gener: de 16 h a 20 h
    • 11 – 21 de gener (laborables): de 10 a 13 h i de 16 a 20 h (a Santa Anna només tardes).

INFORMACIÓ

La informació ampliada de cadascuna de les activitats es pot trobar a centrescivics.vic.cat.

Els Centres Cívics de Vic tanquem del 24 de desembre al 2 de gener. Tornem a obrir al públic el dia 3 de gener a les 16 h.

DESCÀRREGUES

Programa d’activitats Centres Cívics de Vic hivern 2022 (document pdf).