Centres Cívics Vic

NOVETAT! TALLERS, MONOGRÀFICS I PROPOSTES CCVIC PEL TRIMESTRE DE PRIMAVERA

El  programa de primavera dels Centres Cívics de Vic (CCVic) presenta 41 activitats amb un gran nombre de sortides i activitats a l’aire lliure.

 • L’oferta cultural del trimestre inclou 16 tallers de diverses sessions, 20 monogràfics d’una sessió i 5 sortides

Els Centres Cívics de Vic presentem el programa d’activitats de primavera que es portarà a terme durant els mesos d’abril, maig i juny.

Aquest programa agrupa l’oferta de tallers i monogràfics i les Propostes. Es porten a terme 16 tallers de diverses sessions i 20 activitats monogràfiques d’una sola sessió. D’altra banda, les Propostes presenten 5 sortides a l’aire lliure.

Els tallers i monogràfics combinen els formats presencial i en línia, amb l’objectiu que la ciutadania pugui gaudir d’oferta cultural siguin quines siguin les mesures de prevenció de la Covid-19 vigents durant el trimestre. Hi ha nou activitats que s’oferten directament en línia.

Pel què fa als continguts, els tallers i monogràfics segueixen les línies temàtiques de cada centre cívic amb propostes especials de primavera a l’aire lliure com:

 • Musica i tecnologia al CCVIC Santa Anna: ‘fotografia nocturna i light painting’ en col·laboració amb La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic. Veure totes les activitats.
 • Salut i benestar al CCVIC Serra-de-senferm: ‘txikung’ i ‘ioga’ a l’aire lliure. Veure totes les activitats.
 • Artesania i manualitats al CCVIC Plaça d’Osona: ‘sketchcrawl’, passejar i dibuixar a l’espai públic, i ‘jocs d’orientació infantils’. Veure totes les activitats.
 • Dansa, natura i esport al CCVIC La Guixa: ‘caixes niu i biodiversitat, ‘orientació al medi natural’ i ‘llavors’, descoberta de les varietats tradicionals d’Osona. Veure totes les activitats.
 • Cuina al CCVIC El Montseny: ‘arrossos’ i ‘primavera depurativa: receptes veganes de temporada. Veure totes les activitats.
 • Teatre, llengua i comunicació al CCVIC Can Pau Raba: ‘Escriptura en moviment’, un taller per recórrer i escriure el paisatge urbà, i ‘Festa Major de Vic: l’ànima del poble’, un recorregut guiat per descobrir la imatgeria festiva de la ciutat. Veure totes les activitats.

Les cinc Propostes que inclou el programa combinen sortides de divulgació i esbarjo: ‘Un viatge per la història de Vic’, ‘fotografia de flors’, ‘caiac’, ‘llegendes de Savassona’ i ‘passió per les flors’.

INSCRIPCIONS

 • Les inscripcions s’obren el dia 22 de març a les 16h i quedaran obertes fins el dia abans de l’inici de cadascuna de les activitats.
 • Es poden fer inscripcions en línia a la pàgina web centrescivics.vic.cat.
 • De forma presencial es poden fer inscripcions als CCVIC els dies 22, 23 i 24 de març, de 10 a 13h i de 16 a 19h.
 • A partir del 25 de març es pot demanar cita prèvia a qualsevol CCVIC.

INFORMACIÓ

La informació ampliada de cadascuna de les activitats es pot trobar a centrescivics.vic.cat.

Recordem que, fins a nou avís, els Centres Cívics de Vic fem atenció telefònica els dilluns i dimecres feiners, de 10 a 13h i de 16 a 19h.

DESCÀRREGUES

Programa d’activitats Centres Cívics de Vic primavera 2021 (document pdf).