Centres Cívics Vic

OBERTES LES VOTACIONS DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS A LA ZONA DEL MERMA

Les persones que no disposin d’internet poden votar presencialment al CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24) i a l’Oficina de turisme (plaça del Pes, s/n)

El veïnat de la zona Verda del Merma de Vic pot votar els pressupostos participatius d’aquest any fins el dia 4 d’octubre. La partida destinada és de 200.000 euros.

Dels 17 projectes finalistes, se’n podran votar un màxim de 3, ordenant-los d’1 a 3 segons les prioritats: l’opció 1 és la més prioritària i la 3, la menys important. Tant la informació dels tots els projectes com les votacions es podran fer a merma.vic.cat.

Les persones que no disposin d’internet poden votar a presencialment al Centre Cívic Can Pau Raba (c. Raval Cortines, 24) i a l’Oficina de turisme (plaça del Pes, s/n). Per poder votar cal tenir 16 anys o més i estar empadronat a la zona del Merma. Es podran consultar els llistat de carrers inclosos en aquesta zona a decidim.vic.cat.

Els barris que formen la zona Verda del Merma són el barri dels Caputxins, del Nord, de Sant Llàtzer, de les Quatre estacions i la part nord i est del centre històric. 

Amplieu la notícia.