Centres Cívics Vic

PRESENTEM EL PROGRAMA D’ACTIVITATS DE CULTURA ORIENTAL ‘MÉS NITS’ QUE TÉ LLOC DE L’1 AL 18 DE JULIOL

De l’1 al 18 de juliol té lloc una nova edició del programa de cultura oriental Més Nits . Aquest conjunt d’activitats organitzades pels Centres Cívics de l’Ajuntament de Vic i el Festival Nits de cinema oriental, és una prèvia de la 18a edició del certamen que es porta a terme del 20 al 25 de juliol. En el programa hi col·laboren el Museu de l’Art de la Pell, la Fundació Institut Confuci de Barcelona, Korea en Barcelona i Òmnium Cultural.

Per a prendre part en les activitats cal inscriure’s a centrescivics.vic.cat a partir del 28 de juny.

El Més Nits 2021 consta de 20 activitats de culturals que ens acosten als països de l’orient asiàtic: xerrades, tallers, projeccions, exposicions i representacions repartides pels 6 Centres Cívics de Vic, el Museu de l’Art de la Pell i també amb una proposta en línia.

El primer acte del programa és la presentació del diorama ‘Records. Xina, 1975’, una recreació simbòlica d’una llar xinesa a partir dels records del viatge de la vigatana Montse Puntí a la Xina de la Revolució Cultural.

El dia de Festa Major tindrà lloc la sessió matinal de taitxí a la plaça Major de Vic (8.00 h), una de les activitats emblemàtiques del programa.

Us convidem a acostar-vos amb nosaltres a la gastronomia, a la literatura i a la cultura tradicional i popular de Corea, Xina, Japó, l’Índia, el Nepal i dels països del centre d’Àsia.

Descarregueu-vos el programa (arxiu pdf).