Centres Cívics Vic

PRESENTEM EL PROGRAMA DELS CENTRES CÍVICS DE VIC TARDOR 2022

La principal novetat del programa de tardor dels Centres Cívics de Vic (CCVic) és l’estrena del nou Centre Cívic Joan Triadú.

Els Centres Cívics de Vic publiquem el programa d’activitats de tardor que es portarà a terme de setembre a desembre i inclou l’oferta de tallers i monogràfics de la Xarxa de Centres Cívics de Vic que, a partir del 19 de setembre, comptarà amb un nou equipament: el Centre Cívic Joan Triadú.

Situat al Convent del Carme, el CCVIC Joan Triadú ocupa el claustre i les dependències de l’antiga Biblioteca Joan Triadú. La línia temàtica del nou espai són les humanitats: història, pensament, literatura i art. S’estrena al programa CCVIC amb un taller d’escriptura i tres monogràfics dedicats a la poeta Pilar Cabot, a l’autor J.R.R. Tolkien i a la cal·ligrafia medieval, una col·laboració amb el MEV Museu d’Art Medieval, en el marc de la Setmana Medieval.

El programa de tardor dels CCVic presenta activitats en el marc de la campanya ‘Suma’t al Zero‘, amb tallers inclosos a la Campanya contra el malbaratament alimentari i la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. També hi podeu trobar dos tallers gratuïts al CCVIC Can Pau Raba en el marc del projecte Osona Lab City, els quals us proposen iniciar-vos en el disseny i la fabricació digitals.

Pel què fa als continguts, els tallers i monogràfics segueixen les línies temàtiques de cada centre cívic:

INSCRIPCIONS

  • Les inscripcions s’obren el dia 5 de setembre a les 16 h i queden obertes fins el dia abans de l’inici de cadascuna de les activitats.
  • Es poden fer inscripcions en línia a la pàgina web centrescivics.vic.cat.
  • De forma presencial es poden fer inscripcions als CCVIC de dilluns a divendres, del 6 al 17 de setembre, en horari de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h.
    • Al CCVIC Santa Anna només es fan inscripcions en horari de tarda.
    • Al CCVIC Joan Triadú es fan inscripcions a partir del 19 de setembre.

INFORMACIÓ

La informació ampliada de cadascuna de les activitats es pot trobar a centrescivics.vic.cat.

Recordem que els Centres Cívics de Vic tanquem durant el mes d’agost. Tornem a obrir al públic el dia 1 de setembre a les 16 h.

DESCÀRREGUES

Programa d’activitats Centres Cívics de Vic tardor 2022 (document pdf).