Centres Cívics Vic

PRESENTEM ELS TALLERS I PROPOSTES CCVIC HIVERN 2020

Descobriu les activitats del trimestre, amb les quals estrenem sistema d’inscripcions

Els Centres Cívics de l’Ajuntament de engeguem el 2020 amb programacions noves de trinca i l’estrena del nou web i sistema d’inscripcions.

Us recomanem que feu una passejada per centrescivics.vic.cat per familiaritzar-vos amb el nou format i fer-nos arribar els dubtes i comentaris que creieu oportuns.

TALLERS

Tallers hivern 2020 (pdf)

Trenta activitats trimestrals als 6 Centres Cívics de Vic conformen els Tallers CCVIC pel trimestre d’hivern.

Hi trobareu algun dels tallers clàssic del programa però també noves activitats per posar a l’abast de tothom noves disciplines.

Programa Tallers (pdf).

PROPOSTES

Un total de 10 activitats culturals formen el programa Propostes d’hivern 2020 amb continguts variats: poesia, xerrades, dansa, música, familiars i masterclass.

Propostes hivern 2020 (pdf)

La darrera setmana de gener gaudirem de la poesia de ‘El meu Verdaguer‘ en la veu de la rapsoda Anna Maluquer i el conegut economista i activista Arcadi Oliveres ens parlarà de ‘L’economia al servei de les persones‘.

El mes de febrer té com a propostes ‘Stop-motion familiar‘, per a mainada i adults, i l’espectacle participatiu ‘Delícies claqueteres‘, amb el ritme i el ball de Núria Cela i Cristina Llevat.

El gran gruix d’activitats es concentra al març, amb 6 propostes.

El primer cap de setmana del mes presentem ‘Fèmines en vers‘, amb Marta Salvans i Raquel Santanera, i l’espectacle de dansa contemporània ‘El lloc‘, a càrrec de la Companyia de Dansa Zamdart.

També comptarem amb un assaig participatiu amb el cor de l’Orfeó Vigatà: ‘Canta amb l’Orfeó‘.

La segona de les xerrades del programa va a càrrec de la comunicadora Yve Ramírez, qui ens donarà les claus per ‘Una vida sostenible‘.

Tancarem el trimestre d’hivern amb un ‘Tastet de circ‘ a càrrec de La Fàbrica de Somnis i la masterclass ‘La cuina de Can Jubany‘, amb el cap de cuina del premiat restaurant, Francesc Arumí.

Programa Propostes (pdf).