Centres Cívics Vic

PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2020. ZONA DEL MERMA.

Oberta la fases de presentació de propostes: en línia, de forma presencial al CCVIC Can Pau Raba i a la Biblioteca Joan Triadú i a les taules de propostes.

En aquesta edició dels pressupostos participatius hi poden prendre part entitats, associacions, col·lectius i tots els veïns i veïnes majors de 16 anys de la zona verda.  És a dir: Caputxins, Vic Nord, Sant Llàtzer, Quatre Estacions i part nord del casc antic.

FES UNA PROPOSTA PER MILLORAR LA ZONA VERDA O DONA SUPORT A UNA DE LES PROPOSTES QUE HAN FET LES VEÏNES I VEÏNS DE LA ZONA.

Com s’hi pot participar?

  • A través del portal web: decidim-vic.diba.cat.
  • Presencialment: CCVIC Can Pau Raba i a la Biblioteca Joan Triadú.
  • Taules de propostes:
    • Si no estàs empadronat/da a la zona verda, si ets una entitat, col·lectiu, centre educatiu… pots fer una proposta de manera presencial al Centre Cívic de Can Pau Raba o a la Biblioteca Joan Triadú. La teva proposta es publicarà a la plataforma DECIDIM.
    • L’Ajuntament ha organitzat sessions en les quals es debatran, es milloraran i concretaran de forma conjunta propostes ciutadanes per millorar la zona, que després es convertiran en projectes que donaran resposta a les necessitats detectades.
    • Les taules de propostes es faran els dies 25 i 30 de març, al Centre Cívic Can Pau Raba de 19.30 a 21.00h.

La fase de propostes s’allargarà fins al 25 de març, no esperis més i fes la teva proposta.

Més informació a:

També us podeu descarregar el Dossier informatiu pressupostos participatius 2020 o el tríptic amb el formulari de proposta aquí.