Centres Cívics Vic

PRESUPOSTOS PARTICIPATIUS PER LA ZONA DEL NEN

Ha començat una nova edició dels pressupostos participatius a la zona del Nen, formada pels barris d’Osona, de la Calla, de l’Horta Vermella, de Santa Anna, de la Serra-de-senferm i de l’Estadi. Es destinaran 200.000 euros del pressupost de l’Ajuntament en propostes festes i votades per la ciutadania i entitats de la zona dels vermells.

Als pressupostos participatius 2022 poden participar-hi tots els veïnat de la zona vermella de 16 anys o més, a més de serveis, escoles i entitats amb seu en aquesta zona.

Com puc fer una proposta?

Les propostes de millora es poden fer entrant a elnen.vic.cat o presencialment als centres cívics de la zona (CCVic Santa Anna, CCVic Plaça Osona i CCVic Serra-de-senferm) i al local de l’associació de l’Horta Vermella.

Dues taules de debat per treballar les propostes

Totes les propostes que arribin per Internet o presencialment es debatran i es validaran a les taules de propostes que serviran per a agrupar, millorar i filtrar les propostes que passaran finalment a la fase de votacions.

Les taules de debat seran al Centre Cívic Santa Anna el 22 i el 29 de març de dos quarts de 7 de la tarda a les 8 del vespre.

Fase de presentació de propostes i votacions

El mes de setembre s’exposaran totes les propostes perquè la ciutadania de 16 anys o més empadronada a la zona les pugui votar.

L’exposició de propostes es farà al llarg de tot el mes de setembre i octubre a diferents espais públics de la zona a través de lones on s’explicaran, de forma resumida, cadascun dels projectes que es posen a participació.

Més informació.