Centres Cívics Vic

PROGRAMACIÓ SETEMBRE-OCTUBRE AL CCVIC SANTA ANNA

Degut al panorama que ha propiciat la pandèmia de la covid-19, els Centres Cívics de Vic estrenen un programa de tardor inusual, adaptat al repte sociocultural que es presenta i al compliment de les mesures de prevenció requerides per les autoritats sanitàries. Deixem enrere el tradicional format de tallers trimestrals i encetem aquest nou curs amb un primer programa, durant setembre i octubre, de tallers de cinc sessions (de dilluns a dimecres), tallers monogràfics (els dijous) i les Propostes, els especials de CCVIC, els caps de setmana.

El CCVIC Santa Anna, especialitzat en la línia de música i tecnologia, ofereix les següents activitats:

  • Dilluns: TELÈFON MÒBIL DES DE ZERO, un curs adreçat a persones que no tenen domini dels telèfons intel·ligents, per aprendre’n l’ús bàsic i les aplicacions més pràctiques (sistema android). 5 sessions a partir del 21/09 / A càrrec de Joan Riera.
  • Dimarts: GUITARRA, tècnica bàsica i acords principals per començar a tocar. 5 sessions a partir del 22/09 / A càrrec d’Eudald Planchart.
  • Dimecres: ETSY, una plataforma internacional per a vendre productes artesans. Crearem un botiga virtual i aprendrem les millors tècniques perquè funcioni. 5 sessions a partir del 23/09 / A càrrec de Meritxell Soler.
  • Dijous 15/10: INICIACIÓ A LA VIDEOCONFERÈNCIA: aprendrem com funcionen els millors programes per fer trucades i trobades en format vídeo, tant des de l’ordinador com del mòbil. En col·laboració amb La Farinera, on es portarà a terme el monogràfic. 1 sessió de 2 hores / A càrrec de Joan Riera.
  • Divendres 22/10: PRIMERS AUXILIS PER GUITARRES: un monogràfic per posar a punt la nostra guitarra, aprendre com s’ha de cuidar i arreglar i com afinar-la. 1 sessió de 2 hores / A càrrec del luthier Joan Parellada.

Les inscripcions estan obertes fins el divendres 18 de setembre (en el cas dels monogràfics fins el dia abans).