Centres Cívics Vic

PROPOSTES CCVIC GENER: ‘EL MEU VERDAGUER’ AMB ANNA MALUQUER I ‘L’ECONOMIA AL SERVEI DE LES PERSONES’ AMB ARCADI OLIVERES

Descobriu les 10 PROPOSTES dels CCVIC pel trimestre d’hivern.

El programa PROPOSTES obre aquest gener amb els textos de Verdaguer seleccionats i recitats per la rapsoda Anna Maluquer i amb una xerrada d’Arcadi Oliveres en la qual el conegut activista ens parlarà de models alternatius d’economia social.

‘El meu Verdaguer’, amb Anna Maluquer

Divendres 24 de gener, 18:30h, CCVIC Santa Anna. Proposta gratuïta.

Anna Maluquer

El meu Verdaguer és una conferència-recital amb la tria personal de la rapsoda dels textos del poeta. Ens permetrà fer un viatge en la vida d’un home que ens va regalar, no sense esforços i sacrificis, la llengua amb què avui podem comunicar-nos.
Coneixerem els seus textos de viatges, cartes que enviava als seus amics, poemes i proses. Alguns són textos poc coneguts però que intenten respondre les mateixes preguntes que continuem fent-nos: on som, d’on venim i cap a on anem. Tornarem a sentir paraules que han caigut en desús però que conserven el dring de la poesia.
Intentarem fer reviure aquell Verdaguer que va somoure la societat de la seva època i va traspassar les fronteres literàries de la nostra llengua; el Verdaguer que ens pertany; el Verdaguer de la terra i de l’ànima.

Més informació: El meu Verdaguer.

‘L’economia al servei de les persones’, amb Arcadi Oliveres

Dimecres 29 de gener, 19h, CCVIC Can Pau Raba. Proposta gratuïta.

El conegut economista i activista s’aproxima a l’economia posant com a centre el benestar de l’individu. És possible un sistema on la satisfacció de les necessitats de les persones i dels pobles estigui per sobre del lucre i del creixement? Cap on apunten els models alternatius d’economia social i comunitària?

Més informació: conferència d’Arcadi Oliveres.