RECICLAR, RENOVAR, RECUPERAR, RESTAURAR AMB BET BLANCH

Aquests dies de confinament us estem presentant diferents talleristes que han passat pels CCVIC. Avui us parlem de Bet Blanch de “el talleracc”, qui ha portat a terme diversos tallers de manualitats: treballs amb fusta, restauració, decoupage i transfers, stencil…

Reciclar, renovar, recuperar, restaurar… aquesta és la tònica dels tallers que ha fet la Bet al Centre Cívic Plaça d’Osona.

La idea és que qualsevol andròmina amb una mica de tècnica, mims i imaginació es pot convertir en un objecte decoratiu, funcional i personalitzat. En els seus tallers la Bet ens ha descobert la bellesa amagada dels objectes.

“El talleracc” és un espai pensat i creat per donar-li una nova vida als mobles i complements, reciclant, renovant o arreglant.

Són punt de venda de les pintures Autentico Chalk paint, pintures amb base a guix que s’adhereixen a qualsevol superfície. Ara us les envien a casa, per si voleu aprofitar per fer algun projecte. Podeu contactar amb la Bet per telèfon o a les seves xarxes, sempre esta a punt per donar un cop de mà!

https://www.pinterest.es/eltalleracc/
https://www.facebook.com/eltalleracc