Centres Cívics Vic

RECICLAR, RENOVAR, RECUPERAR, RESTAURAR AMB BET BLANCH

Aquests dies de confinament us estem presentant diferents talleristes que han passat pels CCVIC. Avui us parlem de Bet Blanch de “el talleracc”, qui ha portat a terme diversos tallers de manualitats: treballs amb fusta, restauració, decoupage i transfers, stencil…

Reciclar, renovar, recuperar, restaurar… aquesta és la tònica dels tallers que ha fet la Bet al Centre Cívic Plaça d’Osona.

La idea és que qualsevol andròmina amb una mica de tècnica, mims i imaginació es pot convertir en un objecte decoratiu, funcional i personalitzat. En els seus tallers la Bet ens ha descobert la bellesa amagada dels objectes.

“El talleracc” és un espai pensat i creat per donar-li una nova vida als mobles i complements, reciclant, renovant o arreglant.

Són punt de venda de les pintures Autentico Chalk paint, pintures amb base a guix que s’adhereixen a qualsevol superfície. Ara us les envien a casa, per si voleu aprofitar per fer algun projecte. Podeu contactar amb la Bet per telèfon o a les seves xarxes, sempre esta a punt per donar un cop de mà!

https://www.pinterest.es/eltalleracc/
https://www.facebook.com/eltalleracc