Centres Cívics Vic

RECURSOS DE SALUT CORPORAL

Per cuidar-se en temps de confinament amb l’Elisenda Vilaró

El confinament, les pèrdues, incerteses, neguits i d’altres vivències vinculades amb la realitat d’aquests dies, estant afectant el nostre benestar i equilibri emocional. L’Elisenda Vilaró, professora dels cursos de Shiatsu, meditació i alliberament de cuirasses del centre cívic de la Serra-de-senferm proposa classes gratuïtes en línia, on a través del moviments del Mètode d’Alliberament de Cuirasses i les aportacions d’altres tècniques, aprendrem a regular el nostre sistema nerviós.

L’objectiu de les classes és aprendre a desenvolupar recursos corporals que ajudin i acompanyin a transitar possibles experiències traumàtiques, estressants o limitants que es puguin estar vivint en forma d’ansietat, irritabilitat, pors, insomni, cansament, dificultats de concentració, entre d’altres.

Horari classes gratuïtes
Dijous, 10.30h a 11.30h
Via: en línia (plataforma Jitsi Meet)
Places limitades

Horari grups regulars:
Dilluns, 10.30h a 11.45h (avançat) 
Dilluns, 18.00h a 19.15h (iniciació) – inici a partir de formar un grup
Via: en línia (plataforma Jitsi Meet)
Aportació conscient: d’entre 5 i 10 euros la classe
(en cas de situació econòmica difícil es pot contactar amb ella)

Per més informació pots visitar la seva pàgina web @elisendavilaro

A la seva pàgina web podràs trobar una càpsula de silenci de relaxació i visualització del “Lloc de somni, Lloc sagrat”, forma part d’una de les pràctiques d’interioritat que va realitzar. També una proposta de Shiatsu Zen que ajuda a despertar i mobilitzar l’energia vital, ajudant a regular-ne el seu flux.