Centres Cívics Vic

CRÒNICA DE SER LA DANSA

EL PASSAT DIVENDRES DIA 2 DINS EL MARC DE PROPOSTES DELS CCVIC

Aquest passat divendres, es va portar l’activitat SER LA DANSA, al CCVIC la Guixa, una sessió portada a terme per la Joana Gea.

Cada sessió és diferent, tot depèn del grup amb què es treballi, l’important però, és que la persona conductora sàpiga treballar des de l’escolta activa, i ofereixi eines com un pont, perquè cadascú desenvolupi el seu potencial creatiu i la seva capacitat de transformació.

Així doncs, en aquesta activitat, la Joana va saber despertar la sensibilitat que estava adormida en les participants, ja que la intencionalitat era la de prendre consciència de les diferents zones del propi cos, i de les emocions que podien estar empresonades darrere pensaments, creences errònies, etc…. La sessió va avançar guiada per les indicacions de la Joana i la música, on el cos dansava en llibertat, creant un clima per poder expressar-se lliurement.

A la fi de la sessió, es va poder escoltar a aquelles persones que van voler compartir la seva vivència, evidentment des de l’escolta activa i l’empatia.

Va ser un taller intens, amb la intencionalitat de descobrir noves formes de desenvolupament i expressió creativa, possibilitar canvis i sentir-se bé.

Gràcies a totes les participants i a la Joan Gea!

Per veure més informació sobre la tallerista:

ESTUDIO NÓMADA Dansa – Art -Cultura
www.joanagea.com