
TALLERS DE PRIMAVERA AL CCVIC EL MONTSENY
La temporada de primavera es va estrenar amb el taller de
“Cuina amb tocs de fusió”, que té una durada de 5 sessions i té lloc
cada dimarts de 18.30 h a 20 h.
Els dimecres hi ha programat un taller de
nutrició i receptes saludables, “Aprendre a menjar bé”, conduit per
la dietista Aina Rovira i amb una durada de 5 sessions i que finalitza el 18 de
maig . Així doncs, a partir del 25 de maig, en Jordi Marcé de Cervesa Minera
serà l’encarregat de conduir el taller de “Cerveses artesanes”
(places exhaurides).
I per a tots aquells que volen experimentar el món de la
cuina i el món del vi, cada dilluns té lloc “Una volta pels
maridatges” a càrrec d’ Àlex Andrés de Vicfood Gastrobar. Aquest últim va
començar aquest passat dilluns 25 d’abril i finalitzarà el 20 de juny. En total seran unes 8 sessions per
descobrir i experimentar maridatges clàssics i moderns.
A part dels tallers de diverses sessions, també hi ha programats monogràfics i una sortida gastronòmica:
- “La cuina del barri”, monogràfic que tindrà lloc el 12 de maig a les 18 h a càrrec de l’Associació Casal Claret de Vic. En aquesta ocasió participarem en l’elaboració d’una recepta ghanesa-nigeriana. Places exhaurides.
- “Viatge a la cuina d’una foodtruck“, taller de cuina infantil a càrrec de The Broccoli Tribe i Biblioteca Montseny. Dirigit a nens entre 6 i 9 anys. Data del taller: 26 de maig a les 17.30 h. Taller gratuït. Inscriu-te!
- “Arrossos i fideuades”, monogràfic d’una durada de 2 sessions a càrrec de David Sanglas. El dimarts 31 de maig i 7 de juny. Places exhaurides.
- “Osona: territori formatger”, visita guiada a dues formatgeries singulars a càrrec d’Isaac Gelabert de Lactium Vic. El dissabte 21 de maig. Places exhaurides.











