Centres Cívics Vic

TALLERS DE PRIMAVERA AL CCVIC EL MONTSENY

La temporada de primavera es va estrenar amb el taller de
“Cuina amb tocs de fusió”, que té una durada de 5 sessions i té lloc
cada dimarts de 18.30 h a 20 h.

Els dimecres hi ha programat un taller de
nutrició i receptes saludables, “Aprendre a menjar bé”, conduit per
la dietista Aina Rovira i amb una durada de 5 sessions i que finalitza el 18 de
maig . Així doncs, a partir del 25 de maig, en Jordi Marcé de Cervesa Minera
serà l’encarregat de conduir el taller de “Cerveses artesanes”
(places exhaurides).

I per a tots aquells que volen experimentar el món de la
cuina i el món del vi, cada dilluns té lloc “Una volta pels
maridatges” a càrrec d’ Àlex Andrés de Vicfood Gastrobar. Aquest últim va
començar aquest passat dilluns 25 d’abril i finalitzarà el 20 de juny. En total seran unes 8 sessions per
descobrir i experimentar maridatges clàssics i moderns.

A part dels tallers de diverses sessions, també hi ha programats monogràfics i una sortida gastronòmica:

  • “La cuina del barri”, monogràfic que tindrà lloc el 12 de maig a les 18 h a càrrec de l’Associació Casal Claret de Vic. En aquesta ocasió participarem en l’elaboració d’una recepta ghanesa-nigeriana. Places exhaurides.
  • “Viatge a la cuina d’una foodtruck“, taller de cuina infantil a càrrec de The Broccoli Tribe i Biblioteca Montseny. Dirigit a nens entre 6 i 9 anys. Data del taller: 26 de maig a les 17.30 h. Taller gratuït. Inscriu-te!
  • “Arrossos i fideuades”, monogràfic d’una durada de 2 sessions a càrrec de David Sanglas. El dimarts 31 de maig i 7 de juny. Places exhaurides.
  • “Osona: territori formatger”, visita guiada a dues formatgeries singulars a càrrec d’Isaac Gelabert de Lactium Vic. El dissabte 21 de maig. Places exhaurides.