Centres Cívics Vic

TEATRE FAMILIAR ‘EL COCODRIL CREC’ I EL PATGE REIAL ALS CCVIC EL MONTSENY, CAN PAU RABA I SERRA-DE-SENFERM

Aquestes festes els Centres Cívics El Montseny, Can Pau Raba i Serra-de-senferm acullen la representació de l’espectacle de titelles ‘El cocodril Crec. No és or tot el que brilla‘, a càrrec de de Cacauet teatre. L’obra, amb música en directe, està recomanada per a mainada a partir de 4 anys i té una durada de 45 minuts.

Les representacions van acompanyades del taller artístic ‘Fem titelles’ al CCVIC El Montseny (en col·laboració amb la Biblioteca del Montseny) i del Patge Reial al CCVIC Can Pau Raba (en col·laboració de l’AVV Barri Caputxins) i del Patge Reial al CCVIC Serra-de-senferm (en col·laboració amb l’AVV de la Serra).

El cocodril Crec. No és or tot el que brilla.
Muntatge amb teatre d’ombres i música inspirat en una notícia real. La història es situa a Indonèsia i tracta d’un cocodril encallat a la riba del riu Palu degut a les deixalles i a una roda de motocicleta. Aquest relat ens mostra que no és or tot el que brilla. En Crec decideix anar a veure i viure les meravelles de les que tothom parla al gran riu Palu. Un cop hi arriba però, no és el que s’imaginava. El pobre cocodril quedarà atrapat per l’abundància de deixalles engolides, serà aquesta la seva fi? O se’n sortirà?
Text i dramatúrgia: Marta Esmarats. Interpretació musical i composició: Miquel Fletas. Direcció: Cacauet teatre. Escenografia: Cacauet teatre, Montse Fletas i Marta Esmarats. Interpretació Marta Esmarats. Producció: Cacauet teatre i Festival Nits de cinema oriental de Vic.

L’activitat està organitzada pels Centres Cívics de Vic, la Biblioteca del Montseny i les AVV dels barris Caputxins i Serra-de-senferm.

El cocodril Crec. Cacauet teatre.

CCVIC EL MONTSENY

EL TALLER ARTÍSTIC ‘FEM TITELLES’
Divendres 23/12 | 17.00 h
Entrada lliure. Aforament limitat. No es permetrà l’entrada un cop començada la representació.

EL COCODRIL CREC
Divendres 23/12 | 18.00 h
Entrada lliure.

CCVIC CAN PAU RABA

EL COCODRIL CREC
Dilluns 26/12 | 11.00 h
Entrada lliure. Aforament limitat. No es permetrà l’entrada un cop començada la representació.

RECOLLIDA DE LES CARTES DE LA MAINADA A CÀRREC DE BERNADÍ, PATGE REIAL DE SSMM ELS REIS DE L’ORIENT
Dilluns 26/12 | 12.00 h
Entrada lliure.

CCVIC SERRA-DE-SENFERM

EL COCODRIL CREC
Dijous 29/12 | 11.00 h
Entrada lliure. Aforament limitat. No es permetrà l’entrada un cop començada la representació.

PATGE REIAL DE SSMM ELS REIS DE L’ORIENT
Diumenge 01/01 | 18.00 h
Entrada lliure.