Centres Cívics Vic

TEATRE FAMILIAR I VISITA DEL PATGE REIAL AL CENTRE CÍVIC CAN PAU RABA

Com ja és tradicional, el dia de Sant Esteve l’AVV del Barri Caputxins i el CCVic Can Pau Raba organitzen una matinal familiar amb la representació de l’obra ‘El cocodril Crec’ a càrrec de Cacauet Teatre (11 h) i la recollida de cartes a càrrec del Patge Reial Bernadí (12 h).

El cocodril Crec. No és or tot el que brilla’
Muntatge amb teatre d’ombres i música inspirat en una notícia real. La història es situa a Indonèsia i tracta d’un cocodril encallat a la riba del riu Palu degut a les deixalles i a una roda de motocicleta. Aquest relat ens mostra que no és or tot el que brilla. En Crec decideix anar a veure i viure les meravelles de les que tothom parla al gran riu Palu. Un cop hi arriba però, no és el que s’imaginava. El pobre cocodril quedarà atrapat per l’abundància de deixalles engolides, serà aquesta la seva fi? O se’n sortirà?
Text i dramatúrgia: Marta Esmarats. Interpretació musical i composició: Miquel Fletas. Direcció: Cacauet teatre. Escenografia: Cacauet teatre, Montse Fletas i Marta Esmarats. Interpretació Marta Esmarats. Producció: Cacauet teatre i Festival Nits de cinema oriental de Vic.

Durant les festes de Nadal la representació també es porta a terme al CCVic El Montseny (divendres 23, a les 18 h) i al CCVic Serra-de-senferm (dijous 29 de desembre, a les 11 h). Més informació a centrescivics.vic.cat.

RECORDEM: MATINAL FAMILIAR DE SANT ESTEVE AL CCVIC CAN PAU RABA

EL COCODRIL CREC
Dilluns 26/12 | 11.00 h
Entrada lliure. Aforament limitat. No es permetrà l’entrada un cop començada la representació.

RECOLLIDA DE LES CARTES DE LA MAINADA A CÀRREC DE BERNADÍ, PATGE REIAL DE SSMM ELS REIS DE L’ORIENT
Dilluns 26/12 | 12.00 h
Entrada lliure.