Centres Cívics Vic

ÚLTIMES PLACES PEL MONOGRÀFIC ‘INICIACIÓ A LA VIDEOCONFERÈNCIA’

El pròxim dijous, 15 d’octubre, es portarà a terme un dels monogràfics organitzats des del CCVIC Santa Anna. La pandèmia ha ocasionat un canvi forçós en la forma de relacionar-nos i comunicar-nos. Les eines de comunicació a distància s’han fet imprescindibles, sobretot durant els confinaments i les quaranetenes. En aquest monogràfic, el docent Joan Riera explicarà, començant des de zero, el ventall d’aplicacions i programes que ens permeten fer videoconferències entre dues o més persones, ja sigui a través de l’ordinador o del mòbil.

Donarà les claus per entendre com funciona aquesta tecnologia i ho posarem a la pràctica amb alguns del programes o aplicacions més populars. Cada assistent disposarà d’un ordinador i també podrà practicar-ho amb el seu propi mòbil. El taller està adreçat a persones sense coneixements previs en la matèria o que tenen dificultats per utilitzar aquests programes i aplicacions.

Aquests seran els continguts principals:

–         Definició de videoconferència.

–         Característiques dels programes de videoconferència.

–         Seguretat en els programes de videoconferència.

–         Videoconferència en l’ordinador, mòbil, tauleta.

–         Programes per videoconferència (en veurem alguns només): Google Hangouts, Meet, Duo, Jitsi, Microsoft Skype, Skype Meet Now, Zoom, Microsoft Teams, GoToMeeting, Cisco Webex Meetings, FaceTime, Tox, Viber, Whatsapp, Line.

El taller es porta a terme a les instal·lacions de La Farinera, equipament col·laborador habitual en el programa del Centres Cívics.

Les inscripcions romandran obertes fins el pròxim 14 d’octubre. Es poden fer en línia en aquest enllaç: