Centres Cívics Vic

URBAN SKETCHING amb Teresa Saumell. Una perspectiva diferent de la ciutat de Vic

Aquests dies de confinament us estem presentant diferents talleristes que han passat pels CCVIC. Avui us parlem de Teresa Saumell, qui ha portat a terme diversos tallers, com sketchcrawl i urban sketching.

L’sketchcrawl, o dibuixar a l’aire lliure, es podria definir com esbossos “recollits” al llarg del camí. Es qüestió d’anar a passejar i explicar el que es veu amb imatges. L’urban sketching és l’art de dibuixar al carrer.

Tant un com l’altre són un tipus de dibuix que no té normes. Cadascú ho fa amb el seu propi estil i tècnica i molt poques eines. Amb un bloc o una llibreta, amb retoladors, llapis, aquarel·les, tot està permès i tot està bé. Es tracta de plasmar el paper els paisatges urbans i naturals.

En els seus tallers, la Teresa ens ha descobert alguns racons preciosos de la ciutat. També ens ha donat altres perspectives d’edificis i de carrers.

Han dibuixat les adoberies, han pujat als campanars, han entrat a la Catedral i s’han escampat per la plaça del Pes, on el 9 TV els va fer un mini reportatge.

Feu un cop d’ull al seu instagram i passegeu virtualment pels seus paisatges. També hi trobareu algunes escenes quotidianes de la vida en confinament.

Val la pena!

@tesaumell