Centres Cívics Vic

XERRADA ‘SIMBOLISMES’ + VISITA A L’EXPOSICIÓ ‘OBRINT PORTES’: CCVIC JOAN TRIADÚ DS. 29/10 A LES 11 H. GRATUÏT.

Us convidem a una matinal de dissabte dedicada a redescobrir el nucli antic de Vic, ens hi acompanyeu?

Xerrada ‘Simbolismes. Què ens vol comunicar la porta núm. 4 de la Rambla dels Montcada?’

El Centre Cívic Joan Triadú us convida a la xerrada ‘Simbolismes. Què ens vol comunicar la porta núm. 4 de la Rambla dels Montcada?’, seguida d’una visita a l’exposició ‘Obrint portes’ a la Galeria fotogràfica Tres-e-u.

‘Simbolismes’ que té lloc al claustre del centre cívic, a càrrec de David Oliva, Carles Vila i Xavier Cervera, és una proposta per gaudir de la diversitat i riquesa històrica de la ciutat de Vic, a partir de la informació fascinant que amaga la porta del número 4 de la Rambla Montcada

Exposició ‘Obrint portes’

A continuació farem una visita a l’exposició ‘Obrint portes’ a la Galeria Tres-e-u, acompanyats dels fotògrafs Ramon Jolis i Cassandra Casanovas.

Poques ciutats com Vic han sabut conservar amb tanta puresa l’ambient i el traçat del seu nucli antic. Per això quan veus que encara hi ha elements que permeten fruir de la diversitat, mereix la pena aturar-se un moment i gaudir-ne. 

Aquesta exposició pretén  ser un recopilatori fotogràfic sobre els portals de Vic . Portes de cases senyorials i portes de cases modestes, però no per això de menys valor. 

Aturem-nos i admirem la seva vellesa. 

Recordem:
Xerrada ‘Simbolismes’ + visita a l’exposició fotogràfica ‘Obrint portes’
Centre Cívic Joan Triadú / Galeria Tres-e-u
Dissabte 29 d’octubre a les 11 h.
Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia.