Centres Cívics Vic

CRÒNICA D’ANIMAL FLOW

Exercicis inspirats en moviments d’animals, activitat portada a terme em divendres dia 4 de febrer

El divendres passat es va portar a terme l’activitat d’ANIMAL FLOW, un sistema d’entrenament amb el pes corporal. Es tracta d’un nou sistema d’entrenament, original però molt efectiu que es pot fer a qualsevol espai i que permet desenvolupar força, flexibilitat, potència i tonicitat muscular en gran mesura.

Així doncs, les persones participants a través d’aquesta tècnica van poder treballar estabilitat i elasticitat, així com realitzar estiraments i moviments que contribueixen a la flexibilitat corporal.

Van començar per exercicis d’escalfament i estiraments, per poder continuar amb exercicis per aprendre a guanyar força i així poder practicar els exercicis bàsics que es poden fer servir en una sessió d’Animal Flow, ja que la intencionalitat era poder realitzar de manera continuada diferents gestos per tal de formar una “coreografia” final basada en els moviments dels animals.

Aquesta classe va servir per fer una pinzellada en l’execució d’isomètrics així com en alguns moviments i les seves variants que molts animals ho imiten amb les seves posicions.

La classe va estar conduïda per la Silvia Roca, gerent del gimnàs SmartFit de Calldetenes, fisioterapeuta i entrenadora personal especialitzada en sòl pelvià i entrenament per a la dona… 

https://www.localgymsandfitness.com/ES/Vic/597349423658366/Smart-Fit-Calldetenes