Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC ‘RECEPTES D’INSTAGRAM DE JOAN FONT’

El dimarts 7 de novembre ha tingut lloc el monogràfic de cuina ‘Receptes d’Instagram de Joan Font’ al CCVIC El Montseny. El taller forma part del programa de tardor dels Centres Cívics de Vic.

Els assistents van seguir detingudament les explicacions del cuiner, molt conegut a la nostra comarca i també fora d’ella, a qui podem trobar i degustar les seves receptes al seu nou restaurant Els Estudis de Malla, ubicat a la mateixa població.

En Joan Font ha elaborat quatre receptes, les quals poden servir per un dia festiu, per una celebració o bé, per fer el mateix dia de Nadal. En primer lloc, ha començat amb el rol de croissant amb salmó fumat, alvocat i ou escalfat (escaldat o escumat), més conegut com a ou poché. Una recepta que com va dir ell, podria ser l’esmorzar del dia de Nadal o de qualsevol altra dia. Tot seguit, la segona elaboració va ser la broqueta de cues de llagostí gratinades amb salsa de parmesà. En tercer lloc, un senzill però deliciós filet rostit al forn i, per acabar, un arròs cremós de gambes.

Com ja és habitual, una vegada finalitzades les receptes els assistents van poder degustar cada un dels plats elaborats.

Per últim, donar les gràcies a tots els assistents i al xef Joan Font per compartir les seves receptes amb nosaltres.

Podeu veure un recull d’imatges de les receptes elaborades a la galeria de sota.