Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL MONOGRÀFIC “SCRAPBOOKING” I MÉS.

Aquesta activitat clou la programació de tardor al Centre Cívic Plaça d’Osona. Continuarem amb el programa de cultura oriental Més Nits! i les propostes per a la tardor.

Dilluns 19 de juny es va portar a terme el taller de scrapbooking per a petits acompanyats. Tant les mares com les filles que hi van assistir s’ho van passar molt bé. Van fer unes caixes decorades i personalitzades, cada una amb el seu estil, compartint temps de qualitat i complicitats. Donem les gràcies a assistents i a la tallerista Teresa Font que en sap un munt i és genial amb la canalla.

A partir d’ara ens ocupen les activitats del Més Nits! un programa de cultura oriental que es porta a terme del 2 al 14 de juliol, durant les setmanes prèvies a la 20a edició del Festival Nits de cinema oriental que té lloc del 18 al 23 de juliol. En el programa hi col·laboren Korea en Barcelona, la UVIC-UCC, el Casal Cívic i Comunitari Mossèn Guiteras, el MEV, Museu d’Art Medieval i el Museu de l’Art de la Pell. La meitat de les activitats proposades són gratuïtes.

Al CCVIC Plaça d’Osona us oferim un taller de brodat japonès –sashiko- a càrrec de Montse Torrents i una sessió de jiu jitsu a la plaça, a càrrec de Joan Gómez

i continuem  planejant els tallers i activitats de tardor que sortiran aviat publicats.