Centres Cívics Vic

CANT EXPRESSIU. DESCOBREIX LA TEVA VEU

La voluntat d’aquest taller és dotar d’eines útils a les persones interessades a potenciar l’instrument més versàtil i genuí del cos, la veu. Aprendrem tècniques de respiració, relaxació i posició de la veu per potenciar les capacitats pròpies de les persones participants i fer brollar el seu màxim potencial amb salut.

DINÀMIQUES DE GRUP I TREBALL INDIVIDUAL 

L’estructura del curs pretén combinar el treball col·lectiu i individual per tal d’incrementar el coneixement i aprenentatge amb l’experiència i la reflexió en grup per, després, aplicar les tècniques de manera individual i sentir-ne l’aplicació en el propi cos. Les sessions es desenvoluparan en quatre parts: 

· Escalfament i tècniques de respiració 

· Treball col·lectiu de la veu 

· Mostra i treball individual de la veu 

· Integració, relaxació i intercanvi col·lectiu 

El monogràfic és impartit per Marta Shanti, cantautora, creadora escènica, periodista i educadora emocional. S’ha format coma cantant, violinista, directora escènica, actriu i en expressió contemporània; i ha participat en projectes de circ com la cia. DesinfAcció, ConL(O)Puesto i Amalgama. També forma part dels col·lectius artístic-socials de La Soterrània i Dona Cançó, i vincula la seva Música al territori i a les persones que el conformen.  

Amb un estil que beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic i el folk-soul americà, Marta Shanti destaca per un ampli ventall d’universos, que crea amb cada una de les seves cançons, amb la mesura justa entre protesta, abraçada i impuls per crear el món que volem.  

Al 2022, Marta Shanti va impulsar la Gira de la Figa amb l’espectacle Acústics amb Ànima, un duet amb el músic i compositor Dídac Santisteban. Aquest 2023, publica el primer àlbum de llarga durada On comença el camí. 

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions del 25 de setembre al 23 d’octubre
Horaris
Dilluns, 18 a 19.30 h
Lloc
CCVIC Santa Anna
Tallerista
Marta Shanti
Preu
20€

Venda on-line tancada