CUINA D’AUTOR PER FER A CASA
Creació de plats únics amb productes de proximitat i de temporada
Un taller de cuina per aprendre tècniques i plats que s’elaboren a l’alta cuina però que també es poden realitzar a casa de manera fàcil i sense complicacions. Descobrirem plats i receptes per sorprendre a tots els convidats. A cada sessió elaborarem un àpat complet: aperitiu, plat principal i postres. Una combinació completa que ens convertirà en els millors amfitrions.
A càrrec de Xavier López, xef i assessor culinari. Actualment és xef privat a domicili. També crea i organitza banquets i esdeveniments, com també disposa d’una línia d’assessorament per restauradors Xavier López Gastronomika.
En Xavier López ha estat soci propietari i xef al Devici “Carrer nou 16”, ha treballat al Mas Marroch (l’espai de banquets i celebracions del Celler de Can Roca), també ha fet pràctiques amb en Jordi Roca com també al Restaurante Azurmendi (l’any 2019 era el 14è millor restaurant del món i més sostenible).
Inscriu-te!
Dates del taller
Del 22 de gener al 25 de març de 2024