Centres Cívics Vic

CUINA DE MERCAT AMB ROBOT

Receptes amb productes de proximitat

Aquest és un taller per a tothom, tant per aquelles persones que el robot de cuina s’ha convertit amb la seva mà dreta a l’hora de cuinar, com per totes aquelles que el tenen però no li treuen tot el suc, el tenen mig abandonat o només l’utilitzen per fer cremes.

Elaborar plats amb un robot de cuina ens permet optimitzar el temps a la vegada que aconseguim textures increïbles que amb altres estris serien més difícils d’aconseguir.

Actualment els robots de cuina tenen moltes funcions: de batedora, processador d’aliments, emulsiona… en un sol aparell podem preparar qualsevol tipus de recepta.

Programa del curs:

El primer dia elaborarem primers plats (trinxat, crema de verdures, frittata al vapor), el segon dia plat cuinarem galtes estofades, pollastre a la catalana i també farem un pa per poder sucar, el tercer dia el dedicarem al peix (brandada de bacallà, suquet de peix…), el quart dia els protagonistes seran els arrossos (risotto de bolets, arròs negre cremós…) i l’últim dia serà el torn de les postres (nata, sorbet de mandarina, braç de gitano…). Per altra banda, també elaborarem begudes com aigua de València, gaspacho…

* Algunes de les receptes proposades poden variar durant el curs.

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dimarts)
Del 18 d’abril al 16 de maig
Horari
18.15 h – 19.45 h
Lloc
CCVIC El Montseny
Tallerista
Victòria Badia i Yolanda Garrote
Preu
30 €

Venda on-line tancada