Centres Cívics Vic

DANSA DEL VENTRE

Expressió corporal i benestar a través del ball oriental

La dansa del ventre, també coneguda com a dansa oriental, és un art mil·lenari,  un llenguatge corporal que mitjançant moviments essencials es converteix en un ball sensual i suggeridor basat en moviments suaus i ondats on participa tot el cos, tot i que el moviment més gran es localitza als malucs, als músculs abdominals i a la pelvis femenina.

La dansa del ventre és el resultat de la combinació i l’evolució de diversos balls tradicionals de l’Orient Mitjà, i el nord d’Àfrica. També s’ha convertit en un sistema efectiu per a potenciar l’autoestima i la feminitat de la dona, amb múltiples beneficis tant a nivell físic com terapèutic.

Aquest taller et permetrà tenir un primer contacte amb aquesta tècnica i aprendre els moviments bàsics d’aquest ball al so de les vibracions i les ondulacions de la música.

Es pot practicar a qualsevol edat i no requereix cap preparació física ni cap tipus de cos específic, sens dubte, la Dansa del Ventre t’ajudarà a fer exercici d’una forma original, divertida i creativa.

Us esperem per connectar amb la nostra feminitat a través de la dansa.

Les classes tindran una durada de 60 minuts

El taller el portarà a terme la Joana Gea, ballarina, professora i productora d’esdeveniments relacionats amb les danses ètniques. Nascuda a Barcelona, treballa a l’escena des de fa 20 anys. Formada en integració social, dansa teràpia per la UAB, dansa creativa, stretching, dansa oriental terapèutica, danses ètniques i tradicionals femenines, especialitzada en les danses gitanes tradicionals i com facilitadora de cercles de dones.
Actualment profunditza amb la meditació, ioga, el gir sufí i el moviment autèntic.
Principalment es dedica a l’ensenyament de diferents danses ètniques femenines i a l’acompanyament terapèutic a través de la dansa teràpia.

Ha viatjat realitzant diferent tallers durant molts anys pels EUA, Centre Amèrica, Llatinoamèrica, Itàlia i Grècia. Durant anys comparteix el seus coneixements i passió per l’ensenyament formant ballarines tant de manera presencial com online.
Gran viatgera i amant d’altres cultures, la Joana tenyeix la seva dansa de sentiments profunds, conscients i plens d’amor.

Indicacions / Recomanacions:

Cal portar roba i calçat còmode i un mocador per lligar al maluc.

Podeu seguir-la a:

Joana Gea
Joana Gea
Inscriu-te!
Dates del taller
10 sessions (dimarts)
Del 18 d’abril al 20 de juny
Horaris
2 grups
18.15 h – 19.15 h
19.30 h – 20.30 h
Lloc
CCVIC la Guixa
Tallerista
Joana Gea
Preu
40€