Centres Cívics Vic

DISC GOLF

Encistella el teu disc volador o frisbee

Què és el Disc Golf?
El Disc Golf és un esport nascut als anys setanta als Estats Units. Consisteix a completar un recorregut mitjançant un disc volador o frisbee amb el menor nombre de llançaments possible.
Aquest esport és molt similar al golf, substituint els pals i les boles per un disc volador (més conegut per “Frisbee”), i els forats per unes cistelles ancorades a terra.
El recorregut consta d’un nombre de cistelles també anomenat “forats” en què es llença des de la zona de sortida, anomenada Tee Zone, tornant a fer-ho successivament des d’on hagi caigut el disc després de cada llançament, fins a assolir la cistella. Aquesta cistella és metàl·lica i està fixada a un pal central amb unes cadenes verticals que ajuden a frenar el disc.
És un esport reconegut pel Comitè Olímpic Internacional des de 2015, amb més de 8.400 camps i uns 3 milions de jugadors al món, és especialment popular als Estats Units i al nord i centre d’Europa. A Catalunya té un camp oficial de 18 “forats” a la Població de Palau Solità i Plegamans (Vallés Occidental) i un de 9 “forats” a Vilanova de Sau (Osona).

Aquesta activitat tindrà lloc al Bosc La Riba – Sau. https://maslariba.business.site

Inscriu-te!
Data del taller
Monogràfic
Dissabte 16 de març de 2024
Horari
10:00 h – 13:00 h
Lloc
Bosc La Riba – Sau
Tallerista
Marc Font (Bosc la Riba)
Preu
16€