Centres Cívics Vic

EXPRESSIÓ ORAL

Potenciar la comunicació interpersonal

En aquest taller amb només el fet de posar consciència en la nostra forma de parlar i de dirigir-nos als altres ens ajuda a seguir millorant des de la responsabilitat i la presència de la persona. Un taller en què la part emocional és clau per poder expressar des de la nostra autenticitat i no des d’allò que volem que es vegi de nosaltres des de fora, allò que s’espera que siguem o que fem per encaixar en la societat en què vivim.

OBJECTIUS
Conèixer quina és la nostra manera de comunicar-nos amb les altres persones (com demanem, argumentem, expliquem, ens queixem, opinem…). Saber on ens encallem i on tenim els nostres grans potencials. Subratllar la importància de comptar amb una bona expressió oral per garantir la comunicació interpersonal. Posar consciència en allò que podem millorar i posar en pràctica algunes tècniques senzilles per potenciar encara més la nostra forma d’expressió més autèntica.

METODOLOGIA
Taller amb part teòrica introductòria però sobretot pràctic i vivencial. Es proposaran exercicis individuals i grupals per treballar tant la comunicació verbal com la no verbal (mirada, cos…) en diferents contextos quotidians. Es treballarà la creativitat a través d’exercicis d’improvisació o semi improvisació. Es faran reflexions sobre les vivències. Es donarà molta importància a la part emocional de la comunicació. Exercicis amb un enfocament teatral i terapèutic.

A càrrec de Lydia Brugué. Traductora i intèrpret. Doctora en Traducció, Llengües i Literatures per la UVic-UCC. Docent universitària des de 2003. Postgrau en teatre terapèutic  i estudiant de 2n curs de la formació Gestalt de l’Institut Integratiu de Barcelona. Mestra i terapeuta Reiki.

Instagram: @llum_benestar

Facebook: Llum i benestar

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dimecres)
Del 19 d’octubre al 16 de novembre
Horari
19 h – 20.30 h
Lloc
CCVIC Can Pau Raba
Tallerista
Lydia Brugué
Preu
35€