Centres Cívics Vic

HATHA IOGA

Equilibri entre cos i ment

El ioga és una disciplina d’origen oriental que combina el treball corporal amb la consciència de la respiració, exercicis de concentració, relaxació i meditació.

Aquest estil de ioga és un treball espiritual que comença des del cos, ja que el cos per a la tradició del ioga és el vehicle a través del qual vivim i aconseguim l’evolució espiritual, però també constitueix un meravellós mètode medicinal, un sistema per a la longevitat, la qualitat de vida, la salut del cos i la ment, la pau interior, la confiança personal i fins i tot l’expansió del cor. Les seves virtuts són infinites.

Els beneficis d’aquest treball són múltiples i ajuden als practicants a aconseguir un major estat de benestar. Començant per aconseguir un cos més sa, la pràctica continuada duu el practicant a calmar i a dominar les seves emocions i la seva ment, iniciant així un camí de creixement personal.

Ajuda a assolir un major equilibri físic, mental i espiritual, i desenvolupa un sentiment d’harmonia amb un mateix i el seu entorn.

Inscriu-te!
Dates del taller
10 sessions – Dimarts
Del 26 de setembre al 28 de novembre
Horaris
9.45 h – 11.00 h
19.00 h – 20.00 h
20.15 h – 21.15 h
Lloc
CCVIC Serra-de-senferm
Tallerista
Siona Forjan (matí)
Paloma Gómez (tarda)
Preu
40 €